- GASTROFAZA http://www.gastrofaza.pun.pl/index.php - Gastro na ciepło. http://www.gastrofaza.pun.pl/viewforum.php?id=4 - Kurczak z ryżem w sosie słodko-kwaśnym (pikantnym) http://www.gastrofaza.pun.pl/viewtopic.php?id=20 |
ProfesorMerak - 2009-02-15 16:09:06 |
No to jak w temacie. Proste do przygotowania. Gotujemy ryż podsmażamy kurczaka(filet z piersi) pokrojonego w paseczki, sos słodko-kwaśny pikantny można kupić gotowy w sklepie. Mieszamy składniki i powstaje nam smaczna potrawa. Czas przygotowania w przybliżeniu 20 min. |
rastajac - 2009-02-15 16:12:16 |
Mmmmm... widzę, że zdrowo pojechałeś! :) moja ocena 7/10! |
Gibki - 2009-02-15 20:25:23 |
jadłem takie coś ;) polecam, pychotka ;) :D |
~WdR~ - 2009-02-15 22:10:27 |
jakoś tego sosu mało, ja wole jak ryż w nim pływa :P |
Yasio_pl - 2009-02-15 22:17:32 |
A jakie gotowe sosy polecacie? Kiedys jadlem jakis polski, chyba to pudliszki byly. Niedrogi i jest to naprawde duzy sloik, ale sos niestety jak dla mnie chujowy. Najbardziej podchodzi mi wah-hup czy jakos tak, ale ten znowu jest drogi i nieduzy-cos kolo 10-11 zl za taki maly sloiczek. |
Animal - 2009-02-15 23:46:56 |
z tego co pamiętam zawsze najlepsze sosy robił wujek Ben ale czy są one jeszcze to nie jestem pewny. |